Kindvriendelijke B&B in Zeeland

kindvriendelijke B&B in Zeeland Bed en Breakfast voor kinderen

De meeste B&B’s zijn enkel geschikt voor gasten zonder kinderen, maar bij ons is alles net even anders. Onze focus reikt verder dan alleen stellen die een korte vakantie willen. Als moeder en oma van vier (klein)kinderen weten we dat jonge gezinnen, die met hun kinderen op vakantie willen of er een paar dagen tussenuit willen, op zoek zijn naar comfort, veiligheid en een vleugje luxe. We zijn trots op het feit dat we ook een kindvriendelijke B&B in Zeeland zijn.

Kindvriendelijke B&B in Zeeland: waarom kiezen voor Bed & Breakfast ’t Bosvijvertje?

Een volledig huisje voor je gezin

Bij ons geniet je van een gezellige, huiselijke sfeer in een modern ingericht huisje met twee slaapkamers, een keuken met alle voorzieningen, een badkamer, twee toiletten en een grote tuin. Onze B&B is een fijne plek om te verblijven en te ontspannen met je gezin. Gastvrijheid is erg belangrijk voor ons en wij staan altijd klaar om te helpen.

Een verblijf zonder ontbijt is mogelijk

Wij begrijpen als geen ander dat gezinnen behoefte hebben aan flexibiliteit. Daarom bieden wij de mogelijkheid om bij ons te verblijven zonder ontbijt tegen verlaagd tarief. Zo hoef je geen rekening te houden met het tijdstip van het ontbijt en kun je de dag plannen volgens je eigen schema.

Een afgesloten tuin met speeltuin

Terwijl je zelf heerlijk kunt genieten op of rond het terras, kunnen kinderen zich vrij bewegen en lekker buiten spelen in de grote tuin met een speeltuintje. Er is plek genoeg om zich uit te leven. We hebben schommels, een glijbaan, en trampoline, buitenspeelgoed en een picknicktafeltje. Het terrein kan volledig worden afgesloten, dus bij ons hoef je niet bang te zijn dat je kinderen weg kunnen lopen.

Voorzieningen voor baby’s en kinderen

We hebben ervoor gezorgd dat zowel ouders als kinderen zich comfortabel voelen in onze Bed & Breakfast. Een aantal voorzieningen, zoals een stapelbed, een opgemaakt babybedje, kinderstoelen en een babybadje zijn aanwezig. In de speelgoedkast liggen verschillende soorten puzzels, lego, spelletjes en kleurtjes, zodat de kleintjes zich binnen ook kunnen vermaken.

Veel leuke activiteiten voor kinderen

In de omgeving is er genoeg te doen voor gezinnen met (jonge) kinderen. Door onze centrale ligging, niet ver van de grens met België, hoef je meestal niet meer dan maximaal een half uur te rijden om een leuke activiteit te gaan doen met je kind(eren).

Zo kun je gaan wandelen met Alpaca’s in Koewacht, naar speeltuin het Oranjekwartier in Terneuzen, buiten- en binnenspeeltuin Toversluis in Sluis, speelboerderij Klok’Uus in ‘s-Heer Arendskerke, naar het industriemuseum in Sas van Gent, Speel- en Bunkerpark Groede Podium in Groede of naar speelboerderij Pierewiet in Nieuwvliet. Ga bij onze zuiderburen naar de geweldige speeltuin of naar het buitenzwembad in het provinciaal domein Puyenbroeck Oost-Vlaanderen of wat denk je van een interactieve wandeling met draakje fosfor in het centrum van Gent.

Boek je verblijf in onze kindvriendelijke B&B

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en kom met je gezin een paar dagen overnachten of je vakantie doorbrengen in ons prachtige, kindvriendelijke B&B in Zeeland.

Onze tarieven

Verblijf met ontbijt

€ 125,00 euro per nacht met ontbijt / 2 personen per nacht

Baby/kind tussen 0-2 jaar gratis

Supplement extra kind vanaf 3 jaar € 50 per nacht met ontbijt

Verblijf zonder ontbijt

€ 100,00 per nacht met ontbijt / 2 personen per nacht

Baby / kind van 0-2 gratis

Supplement extra kind vanaf 3 jaar € 40,00 per nacht zonder ontbijt

Bovenstaande prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van € 1,80 per persoon per nacht